Kong Hardeknud Trop

Landspatruljeturnering i Sorø

For første gang nogensinde stillede troppen med egen patrulje på LPT.
Første dag:
Vi ankom med bussen til Sorø, og vi var alle meget spændte. Vi var fire afsted: Bjørn, August, PA Louise og jeg (PL Ida-Marie). Vi havde hjemmefra lavet skitser af vores lejr, og håbede på, at vi kunne fuldføre lejren. Vi kom frem før flagparaden skulle starte. Flagparaden var meget normal, der blev dog uddelt tre firkantede tørklæder. Efter flagparaden stratede lejrsport. Vi kom godt fra start. Bjørn og August lavede bålplads, mens Louise savede rafter og jeg gravede huller til vores bord. Da klokken blev 16.00 var der madudlevering. Louise lavede mad, og vi skulle have fiskefrikadeller, som smagte virkelig godt. August fik lavet hullet til huggeblokken, Bjørn lavede hegn og jeg gjorde bordet (overdækningen) færdig. Vi gik derefter i seng, og valgte at sætte vækkeuret til kl. 6.30.

Anden dag:
Vi stod op som aftalt, men især August og Bjørn var trætte. Det tog dem over en halv time at pakke alle deres ting sammen, mens vi gjorde klar til havregrødsdyst. Derefter skulle vi ud på dags-orienteringsløb, som den første patrulje. Vi fandt alle poster og fik en god tid. Bagefter færdiggjorde vi mod forventning lejren ret tidligt. Vi skulle herefter ud på o-løb igen, denne gang nat-o-løb... det havde vi delte meninger om. Jeg elskede det, men Louise hadede det! Vi færdiggjorde det på kun en time og ni minutter. Så satte vi os rundt om bålet og spiste chokolade.

Tredje dag:
Vi startede som normalt med havregrødsdyst og up-to-standard. Vi var meget glade, o-løb var overstået, men kiggede så på programmet og vi skulle på hike. Vi skulle gå som den tredje, så vi burde havde god tid - men endte alligevel med at løbe. Vi fik at vide, at vi skulle skrive hike undervejs. Det gik meget godt, for vi var trætte, men var de første der kom til post 4. Post 4 var nemlig madpost, så vi lavede små burgere på vores hemmelige opgave, som var et spritkomfur vi havde lavet dagen før. De smagte godt. Vi gik så vidre, og var de første der kom tilbage til lejren .Vi kom hjem 15.30 og skulle derefter lave hikerapport. Vi skrev og tegnede, og vi nåede lige at blive færdige. Så var der tovtrækning, som gik... mmhm... specielt Vi tabte i første runde. Så var der lejrbål, som heller ikke gik så godt. Vi gik direkte i seng bagefter. 

Fjerde dag:
Vi stod op kl. 6.30 og var virkelig trætte. Efter den normale morgenrutine, skulle vi bryde lejren ned. Det var meget hårdt, især da vi skulle bære rafter ned... der var sååå langt! Vi løb også forhindringsbanen i god tid, og Louise og Bjørn var hurtigste pige og dreng da vi havde løbet. Vi fik sløjfet alt. Til sidst var der afslutningsparade. .Vi klarede det super godt, og fik vores første LPT-læderlap til standeren. Bagefter kørte vi hjem i bussen meget, meget trætte.

PL, Ida-Marie Nielsen

DEL PÅ:

Pointskema LPT

Program