Kong Hardeknud Trop

Man kan blive ulveunge når man er omkring syv år gammel. Ulvearbejdet er bygget op omkring en idéramme baseret på Kiplings Junglebog.
 
Når man bliver optaget i ulveflokken får man sit ulvenavn, som stammer fra Junglebogen. Hvert navn refererer til et af dyrene i junglen og har en bestemt betydning. se her
Ulveflokken er inddelt i bander, der ledes af en bandeleder og en bandeassistent.
Igennem sjove konkurrencer og leg får ulveungerne en masse basale spejderfærdigheder, eventyrlige oplevelser og ikke mindst en masse gode kammerater. 


Hvornår kan man blive ulveunge?

Hos Kong Hardeknud Trop kan man blive ulveunge når man er fyldt 7 år, eller går i 1. klasse. Der er ugentlige møder på spejdergrunden hver tirsdag klokken 18.15 - 19.45. 
Kom og vær med, prøv at være ulveunge - vi har altid plads til flere.

For yderligere information, se vores kontaktinfo her

Kipling og Junglebogen

Det er mere end hundrede år siden, nærmere bestemt 1894-95, at den berømte engelske forfatter og nobelpristager Rudyard Kipling skrev "Junglebogen" 
Kipling blev født i Indien i 1865, gik i skole i England og vendte tilbage til Indien hvor han gennemrejste landet og skrev Junglebogen.

Fortællingerne om Mowgli og hans liv sammen med dyrene i junglen er ikke blot spændende stof, men er også på anden måde værdifulde.
Junglehistorierne er, selv om de fleste personer i dem er dyr, fyldt med menneskelige træk og følelser. Her forekommer jo netop i eventyrstil de personer, vi kender så godt fra vort eget liv.
Menneskeungen Mowgli og hans ulvebrødre respekterer junglens love og viser loyalitet mod førerulven, de holder ubrydeligt sammen og hjælper hinanden, når det behøves.

I junglen er det egenskaber som årvågenhed, udholdenhed og styrke, der værdsættes.
En ulveflok er et typisk udtryk for iver, lydighed og arbejde i flok.
 

DEL PÅ: