Kong Hardeknud Trop

Privatlivspolitik

Troppen følger korpsets privatlivspolitik, som kan findes her

Kong Hardeknud Trop

Kong Hardeknud Trop er en spejdertrop under De Gule Spejdere i Danmark. Troppen har til hjemme på Spejdergrunden bag ved FrederiksborgCenteret i det sydlige Hillerød. Siden 2013 har der været en stabil tilgang til troppen, både nye spejdere og energiske forældre. 
Som gul spejdertrop har Kong Hardeknud Trop fokus på et handlingspræget spejderarbejde gennem fællesskab med fokus på friluftsliv, patruljearbejde og konkurrence. 
Er man spejder i Kong Hardeknud Trop kan man være sikker på at tilegne sig en masse praktiske færdigheder som håndværk, lejrliv, førstehjælp osv. 
Troppen har et stærkt samarbejde med Kong Valdemars Trop i Gørløse, hvilket har givet spejderne mulighed for at knytte venskaber på tværs af korpset. 

De Gule Spejdere i Danmark

De Gule Spejdere i Danmark er en upolitisk og ikke-religiøs organisation for både piger og drenge, der har til mål at udvikle selvstændige unge mennesker, der er klar til at tage ansvar ude i samfundet. Der lægges stor vægt på de oprindelige principper i spejderarbejdet, som friluftsliv, samarbejde og hjælpsomhed. 
Korpset har siden 1984 lagt vægt på det udfordrende og handlingsprægede spejderarbejde, hvilket videreføres i 15 grupper på landsplan, heraf 5 grupper i og omkring Hillerød. Alene i Hillerød kommune er der over 450 gule spejdere, hvilket giver store muligheder for at knytte venskaber og skabe et fællesskab, også uden for spejderarbejdet. 
Læs mere om De Gule Spejdere i Danmark på www.gulspejder.dk 

DEL PÅ: